google translate

Met Google Translate, kun je je eigen teksten gemakkelijk vertalen. Ook kun je Google andere teksten laten vertalen, websites bijvoorbeeld. Hoewel nog niet alle woorden herkend worden, kan dit je op weg helpen als je informatie zoekt die je op Nederlandse pagina's niet kunt vinden. Of wat denk je van een apparaat waarvan je geen Nederlandse gebruiksaanwijzing hebt? Google helpt je hiermee op weg.

Vertaalmogelijkheden

Met Google Translate zijn er veel vertaalmogelijkheden, ook Afrikaans behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Je kunt daarom met Google Translate een nieuwe taal aan gaan leren, altijd leuk voor als je op vakantie gaat. Dan kun je je partner verrassen met de woorden die je al kent. Je kunt hier ook hele zinnen leren, dat is wel een verstandige keuze dan kun je de mensen daar in ieder geval ook een beetje verstaan en jezelf verstaanbaar maken. Met Google Translate kun je de hele wereld straks verstaan, want Google Translate is ook op je mobiele telefoon te gebruiken, waar je ook bent, je kunt het met Google Translate altijd opzoeken. Neem daar daarom de tijd voor en maak er ook gebruik van. Op deze manier kun je namelijk altijd verstaanbaar en duidelijk zijn tegen iedereen als je maar weet wat ze van je willen of verwachten. Neem daarom Google Translate overal mee naar toe, zodat je lekker zeker over kunt komen, vertalen met een woordenboek is uit de tijd, iedereen maakt nu gebruik van Google Translate.

Kloppen de woorden ook?

Er zijn woorden die door de Google Translate anders geïnterpreteerd kunnen worden. Dit zijn dan vaak de woorden die twee betekenissen kunnen hebben. Het kan zijn dat het woord dan erg raar staat in de zin, maar dit woord zou je dan weer los kunnen vertalen of hier een woordenboek voor nemen. Neem in ieder geval even de tijd om kennis te maken met Google Translate zodat je weet wat ze van je verwachten als je hier gebruik van moet maken. Bekijk de knoppen die je moet gebruiken eens goed, het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk wat je moet doen. Een stuk tekst er in plakken of zelf typen, dan de taal selecteren waar de tekst van is en dan de taal selecteren hoe je de tekst zou willen hebben. Neem daarom nu Google Translate er bij en ga aan de slag! Je kunt er nu achter komen wat Google Translate voor jou kan betekenen, zeker voor school en voor het werk als je teksten, woorden of zinnen moet vertalen wordt Google Translate erg aangeraden. Je weet op deze manier in ieder geval waar het over gaat en je kunt de tekst in een context plaatsen. Je moet er toch niet aan denken dat je alles zelf op moet gaan zoeken, woord voor woord? Neem daarom nu Google Translate en bespaar een hoop tijd! Als je hier eenmaal gebruik van hebt gemaakt, wil je niet meer anders. Het programma is namelijk erg snel en binnen een paar seconde weet jij wat anderen bedoelen in een andere taal.